nieuw huis bouwen

Een nieuw huis bouwen, Wij helpen je van het begin tot het einde. Of je nu als particulier een woning wilt laten bouwen of als het de zakelijke markt betreft: Bij J&B Wouters zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je geen zorgen meer hebt. Bij ons ervaar je het ‘One-stop-shop’ principe. Wij kunnen helpen met het ontwerp, met de tekeningen, met de vergunningen tot en met de uitvoering. Zodat je je daar in ieder geval geen zorgen meer over hoeft te maken. Je hebt tenslotte al genoeg andere dingen aan je hoofd. Ieder zijn vak!

De mensen die wij op een project inzetten zijn stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. We hebben eigen metselaars, timmerlieden en tegelzetters in dienst waarvan een aantal al meer dan 20 jaar in dienst is.
Indien nodig doen wij een beroep op een vaste pool aan collega specialisten om gezamenlijk een passend plan op te stellen voor de uit te voeren werkzaamheden. Ook deze mensen werken volgens de zeer hoge kwaliteitseisen van J&B Wouters.

Speciaal voor de klant hebben we ervoor gekozen om een Servicedesk in te richten voor alle vragen die naar voren komen. Door het samenspel van de Servicedesk met de specialisten kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van de klant.

U wilt meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 023-5617972 of