diensten

Diensten

J&B Wouters, de derde generatie van het bedrijf, heeft jarenlange ervaring als aannemer. Wij hebben de vakmensen zelf in dienst waardoor wij in staat zijn kwaliteit te garanderen en afspraken na te komen. Onze mensen zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun vakgebied. Wij hebben eigen metselaars, timmerlieden en tegelzetters in dienst waarvan een aantal al meer dan 20 jaar bij ons werkzaam zijn.

J&B Wouters is een ambachtelijk aannemersbedrijf waarbij wij onderscheidend zijn in de volgende specialisaties:

(klik op een dienst voor meer informatie)
·         Vastgoed en onderhoud
·         Renovatie
·         Verbouw
·         Bouwkundig advies
·         Brandwerende doorvoeringen
·         Zwam sanering
·         Houtrot herstel
·         Nieuwbouw

J&B Wouters beheerst de volgende vakgebieden:

·         Timmerwerk
·         Metsel- en voegwerk
·         Tegelwerk
·         Constructief werk
·         Monumentaal werk
·         Verhelpen van storingen en inbraak schades

Indien nodig treden wij in contact met collega specialisten om gezamenlijk een passend plan op te stellen voor de uitvoering van de uit te voeren werkzaamheden. Wij werken alleen samen met partijen die aan ons hoge kwaliteit – en serviceniveau voor zowel de producten als diensten kunnen voldoen (hierbij kunt u denken aan elektriciens, loodgieters, schilders, stukadoors en steigerbouwers). Wij werken voornamelijk met hoogwaardige – duurzame materialen.

Naast het specialisme bij u op de werkvloer hebben wij een Servicedesk ingericht voor klantcontact en planning. Bij de Servicedesk kunt u terecht met al u vragen en verzoeken. De bedrijfsauto’s van onze medewerkers zijn ingericht met auto volgsystemen, zodat we snel kunnen inspelen op storingen of andere werkzaamheden die direct moeten worden uitgevoerd.

 

U wilt meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 023-5617972 of